nuffnang

Khamis, 7 Mei 2015

selamat pagi Malaysia!

Salam.. hi..

Bangun pagi hari ni rasa lain sikit. Ntah kenapa. Terasa macam masih Kat Bangkok. Wahh.. melampau ye..Haha.. iye la, walau Kat sana tu tak ada lah apa sangat pun, tapi seronok rasanya. 

Mungkin sebab bila bangun, rasa happy hubby ada. Tak payah dia nak bersiap nak pergi kerja. Ada MIL ada anak sedara juga. Mungkin rasa ramai tu yang seronok agaknya.  Ye la, saya kan selalu kena tinggal berdua he dengan Aniq Kat rumah. Bosan dah rasanya.

Sekarang saya dah kurang update blog sebab nya banyak tumpu pada Instagram. Biasalah, nak berniaga ni kena fokus lebih sikit kan. Tak boleh sambil lewa je. Nak fokus 2 Benda dalam 1 masa bukanlah kepakaran  saya. Jadi satu² dulu jalan. 

Apa pun saya harap korang semua tak lupakan saya ye. Kalau rajin, silalah jemput follow Instagram saya. Hehe..  kita chit chat Kat sana ye.. follow tau.. Hehe *tak paksa*


5 ulasan :

Puan Kutu berkata...

aktif kat Instagram ye..yelah berniaga Bukan bley main2 klu nak hasil kena usaha lebih sikit.gud luck!

iryanty ahamad berkata...

asalamualaikum sya..selamat pagi :-))

maaf sya tak dapat follow instgram..coz akak tak ada aplikasi tu...apa2 pun moga bisnes sya maju..amin :-))

azizah green line berkata...

kita jumpa kat IG ye sya..hehehe

Ainim Suju berkata...

samalah..saya sekarang ni rajin di instagram

Pha Is berkata...

blog pun boleh jadi medium berniaga jugak.. :) all the best..