nuffnang

Khamis, 17 Disember 2015

Promo Pendaftaran Ahli Catalyst

Assalamualaikum..

Hari ni baru khamis, tapi saya terasa macam dah hari jumaat. Mungkin sebab hari ni nak melawat adik saya kat hospital. Biasanya saya suka pergi waktu jumaat. Tak ada sebab kenapa pun,  saje suka-suka..

Oh~ ~ tak tahu nak kata apa, hari ni rasa happy sangat, ada berita gembira baru dapat petang semalam. Alhamdulillah, syukur, rumah kitorang dah dapat CF!! Yeay!! Happy tak terkata. Tapi saya bukan nak story pasal rumah pun sekarang ni. Entry ni nak story pasal Catalyst Nutraceutical aje.. Tak apa ye korang... hahahaaha



Bukan apa, sayang kalau tak cerita, saje la nak kongsi sebab ada perkara bagus ni. Group di bawah DC saya iaitu kak Hanita ada buat "PROMO PENDAFTARAN AHLI CATALYST" sampai hujung tahun 2015 ni. Bagi korang mana -mana yang dah lama pendam rasa nak daftar ahli sebab nak murah, ni la masanya. Dari pada sebelum ni kena bayar Rm150, sekrang just RM100 tau.. 

Jom la daftar sekarang. Senang aje caranya, buat pembelian rm100 dalam 1 resit, dah boleh jadi ahli. Barang dapat, jadi ahli pun dapat, lepas tu bdah boleh beli barang murah dari pasaran. Yahoo..best.. murah bukan murah sikit, banyak tu, satu item je contoh macam vco tu dah boleh jimat sebanyak Rm9.90 tau. Banyak penjimatan kat situ. Rugi kalau lepaskan peluang ni. Kalau yang suka berbisnes tu, lagi lah seronok, terus dapat mula untuk menjual.

Bagi yang nak daftar jadi ahli, korang boleh tanya je pada kak Hanita, Nak  senarai stokis terdekat korang. Ni FB kak Hani   . Korang boleh pilih la nak duduk bawah stokis mana. Adalah terbaik untuk ambil stokis yang terdekat dengan kita. Tapi kalau dah memang kenal dengan stokis lain, tak salah pun nak join group dia. Lagi bagus sebab mudah nak berurusan kan..Sebab dah kenal.

Cepat tau korang. Jangan lepaskan peluang ni. Ni dah murah tau nak daftar ahli. Masa saya dulu, nak daftar kena beli Rm300 dalam 1 resit. Tapi saya grab promo untuk hali masa tu Rm150 je. Ingat dah murah sangat dah, rupanya sekarang lagi murah. Seronok la kan..

ok.. Tak nak cakap banyak lagi, siapa yang berminat sila grab promo  ni ye.  Sampai hujung bulan 12 2015 ni je. Next time tak sure dapat lagi ke tak promo macam ni. Sebab bukan selalu diorang buat. Last time yang saya tau, masa 2 tahun lepas tak silap saya.

Lupa 1 lagi nak highlight, Promo ni hanya berlangsung di bawah group SFH Resources sahaja ye. SFH ni dibawah penjagaan DC Kak Hanita ni.. #TeamSFHCatalyst


produk terlaris dari Catalyst.. Pure vco softgel... memang terbaik la... πŸ‘πŸ‘πŸ‘