nuffnang

Rabu, 16 Disember 2015

Baru Jumpa Laptop..

Assalamualaikum..

Fuhh.. Banyak hari tak update blog.. Bersawang lagi lah blog ni nampaknya. Apa la tuan rumah ni, teruk sangat!

Ni ha puncanya, minggu lepas dok mengemas bilik, simpan la laptop ni kat satu tempat yang agak-agak tak kena  usik dek tangan anak-anak. Lastnya, dengan mummy nya sekali tak jumpa mana letak. Tapi idak la rasa apa sangat sebab yakin laptop ni masih dalam rumah, and masih ada dalam bilik.

Biasalah benda kan, bila cari tak jumpa. Tak cari muncul pulak.  Ntah macam mana, rasa nak tengok dalam laci almari baju hubby, ee ehh.... ada la laptop kita kat situ. Nyorok dekat atas luggage. Dalam hati dok sumpah-sumpah diri sendiri. Macam mana boleh tak nampak sebelum ni. Aiseh.. Tapiiii.............. Biasalah kan... Bukan tak pernah kena. Kekadang benda tu depan mata je, tapi tak nampak-nampak pun. Dah malas nak cari, barulah nampak pulaknya..

maybe nak kena pakai kanta besar macam ni baru nampak kot ek..kikiki

5 ulasan :

iryanty ahamad berkata...

khilaf mata

Puan Kutu berkata...

dasyat la syaz punya lupa..nk sorok ke anak la kinonnya.haha lawak2..dh jumpa tu update blog cepat.hehe

Eintan Nurfuzie berkata...

ahhha. cik en sellau lupe letakkan hanset.. ahhaha

Abak Lorong Cinta berkata...

Hahahahaha.. lptop yg bsar pun lupa ye. biasala tu kdang2 kita mmg mdah lupa..

azizah green line berkata...

hahaha biasalah kalau nak sorok dr anak.