nuffnang

Ahad, 6 Disember 2015

Masih disini!

Assalamualaikum....

 Hai !  Kami.masih disini..  Masih di Gold Coast Morib. Sayangnya tak dapat nak update blog macam biasa sebab masalah line yang sangat sopan santun, lemah gemalai  mengalahkan angin sepoi -sepoi  bahasa dari pantai Morib..ahahaha..

Nanti kita balik, boleh la nak story pasal percutian Kali ni. Best ke idok? Ha..tunggu tau korang!

Dalam happy, ada berita duka.Baru tadi terbaca berita tentang perginya seorang berdarah diraja yang sangat dekat dihati rakyat Johor iaitu Tunku Jalil ibni  Sultan Ibrahim.

Masih muda orangnya. Tapi umum dah tahu yang Tunku Jalil memang dah sakit selama ni.  Allah lebih sayangkan dia & kini telah dipanggil semula Oleg Allah.  Jom kawan² hadiahkan Al-Fatehah. Sesungguhnya MATI ITU PASTI...


1 ulasan :

azizah green line berkata...

alfatihah.. seorang putera raja berjiwa rakyat