nuffnang

Isnin, 16 Jun 2014

Sampai sudah...

Alhamdulillah.. Seronoknya... gambar-gambar produk catalyst dah sampai. Cantik-cantik gambarnya, siap ada watermark and logo group lagi..

Lama sangat dah saya menunggu gambar-gambar ni.. Bukan tak boleh nak ambil sendiri, tapi handphone saya ni cap ayam je.. Gambar jadi tak cantik sangat. Lagi pulak  sekarang dah ada sistem reward, so bila customer tengok gambar yang ada logo group  ni, mudah dia tau dari siapa dia beli and mudah nak kumpul point.. Tu pun sebab penting kenapa nak ada logo group tu..

Bila dah ada gambar-gambar yang cantik-cantik ni, semangat makin berkobar-kobar lah... haha...hurmm.. Page saya tu dah lama juga tak update, sama macam blog ni.. Kesian  sangat.. Terperuk aje.. Mujur juga walau tak update, tapi customer masih ada.. tak putus-putus order.. terutamanya vco.. Alhamdulillah. Sayang sangat dengan catalyst.. Meh, saya bagi korang tengok sikit gambar yang saya dapat.. Kalau dah tengok, rasa tergoda nak try, boleh aje calling2 saya.. Kita boleh deal harga best punya untuk kawan-kawan.. macam selalu orang cakap, harga kasih sayang.. Cewahh... hehehe


Mexorea... Khusus untuk menjaga dalaman wanita ketika datang bulan & berpantang..  nak info lebih pasal mexorea boleh contact saya..


Femme Vita juga penjagaan untuk dalaman wanita sewaktu diluar waktu period..  Rasa yang sangat2 sedap, ini supplement wajib saya tiap2 bulan selain vco.. menang terbaik.. Harga pun murah..!!

2 ulasan :

Rai Ourkizuna berkata...

cantik..semoga terus maju~ all the best!

Sya Nadia berkata...

terima kasih kak rai.. :)