nuffnang

Isnin, 3 November 2014

Bestnya Charme Skincare Catalyst



Charme ~ 6 IN 1 pack (trial pack) mengandungi:

1) Cleansing balm (make up remover)
2) Facial scrub
3) Brightening facial foam
4) Brightening Vitalizing Essence (toner & moisturizer)
5) Brightening Face Cream (spf 35++ & PA)
6) CC Cream (Color Control)
Keistimewaan Set Charme yang saya suka part:

1) Celansing Balm ~ mencuci bersih kesan2 make up (bedak, foundation, lipstick etc). Sesuai utk dibawa kemana2 utk cuci muka sebelum solat sbb tidak mengeringkan muka, tetapi membersihkan kulit.

2) Facial Scrub ~ Beads nye berkesan untuk tanggalkan white heads dan blackheads pada muka terutama pada kawasan2 tepi hidung dan bawah dagu

3) Brightening Facial Facial Foam ~ hanya guna sedikit sahaja untuk mencuci muka...Jimattt. Muka pun tak rasa kering. Gunakan sekali sehari atau 2 kali sahaja sehari.

4) Brightenign Vitalizing Essence ~ pun best sebab sejenis 'face essence' untuk menutup pori2 dan melembap muka tapi takde rasa melekit2.

5) Brightening Face Cream ~ krim muka jenis 'losyen' yang mengandungi PA dan kadar SPF 35++ untuk perlindungan kulit daripada kesan UVA (penuaan) & UVB (sunburn) pada kulit.

6) CC Cream ~cc cream adalah krim kulit yang termaju sekarang. Diasaskan di Korea untuk kulit cantik sekata tanpa make up sebab tekstur
 lebih ringan daripada BB Cream, sesuai untuk semua warna kulit kerana CC Cream adalah Color Control. tak kira apa warna kulit, CC Cream akan mengikut kesesuaian tona kulit kita, takde masalah 'kepoh' dah.

Set charms skincare ni pun sesuai kalau di buat hantaran. Sebabnya, packaging dia nampak mahal tau.. Memang cantik,is I dalam dia pun, sangat TERBAIK..



Contact Sya 013-9855875 untuk dapatkan skincare charme ni ok.

Entry copy & paste dari Ida hana my cousin.

1 ulasan :

ziezah.com berkata...

rupanya banyak produ catalyst kan.. ingatkan vco je