nuffnang

Sabtu, 1 November 2014

MEGA SALE BERMULA SEKARANG!!

Salam semua!! Sya nak buat spa pengumuman ni. Bermula hari ni, dah bermula MEGA SALE CATALYST ESSENTIAL tau.. Bagi yang belum tau apa produk yang terlibat dalam sale kali ni, jom tengok² dalam poster kat bawah ni k!

Pilihlah apa yang korang berminat nak cuba, Bagi tau Sya untuk Sya proceed nanti..




Pada yang belum tahu pasal catalyst essential ni, sya terangkan sikit ye.. Catalyst essential ni adalah anak syarikat dibawah catalyst nutraceutical. Dibawah catalyst essential ni adalah terdiri dari produk cosmetic contohnya lip gloss,eye liner dan lain² macam yang korang boleh tengok dalam posterlah. Catalyst nutraceutical pulak lebih kepada supplement yang menjaga kecantikan & kesihatan dalaman.

Sekarang dah tau, jom cepat2 kita mula ber'catalyst' hari ni.. Jangan lupa nombor sya ye.. 013-9855875.. Boleh pm/wechat/whatsapp.. <3

1 ulasan :

ziezah.com berkata...

rupanya bnyak produ catalyst ni