nuffnang

Selasa, 12 November 2013

Edit Template Blog

Letihnyaaa.... 2 hari duk edit template blog masih tak selesai2. Nak cari yang memuaskan hati tu payah betoi.

Nak belajar buat sendiri, tapi tak tahu nak belajar dengan sape. Mr. Google yang ada pun masih jugak tak berapa paham apa dia terangkan. Sudahnya, termanggu2 saya kat depan lappy sensorang. Malaslah nak kacau hubby, dia dah penat kerja. Hurrmmm...

Adoii, sesape yang pandai mintaklah tolong ajarkan nak buat ni. Tulun.. Tulun... Plezzz..

           PENATNYAAAA.....  Nak tidur... zzzz


2 ulasan :

IntaNBerliaN berkata...

alahaiiii siannya.. kak ina nak tlg pun xreti jugak.. sbb kak ina pun suh org edit blog.. lgpun blog dah guna interface baru lagilah tak reti..

*btw, tadi warna merah kan.. hihii.. warna fav kak ina tu :-)

Sya Nadia berkata...

samalah kitaa.... saya suka merah & purple.. :)