nuffnang

Ahad, 9 Mac 2014

Bakal pengganti Lee Chong Wei.

Taraaaaaaa.........









Perkenalkan....... Inilah dia bakal pengganti Datuk Lee Chong Wei nanti ye.. Dah nampak dah semangat membara dia tu.. Abah dia baru je pegang raket ni, dia dah pegang tak mau lepas. Dari kedai sampailah kerumah. Genggam erat betul. 

Dah sampai rumah, dia mulalah nak test servis dia. Ketuk2 sini sikit, ketuk2 sana sikit.. Yang paling penting mestilah rasa dulu ok ke tak kan? Macam mana nak tau rasa raket tu best main ke tak?? Haaa....ni nak ajar caranya........


Masukkan dalam mulut and gigit kuat2 ye. Jadi kita akan tau rasa dia best ke tak..hehe.. Begitulah kata2 penggigit badminton berbakat, Muhammad Danial Aniq..heheehe..


Sekian..........


p/s : tak kisahlah jadi apa pun, pemain badminton ke, lawyer ke,arkitek ke, doktor ke...asalkan Aniq jadi hamba Allah yang bertaqwa... Itu yang paling penting... :)


12 ulasan :

shahida rahim berkata...

alahaiii comelnye..budak2 ni mmg suka menggigit kan :)

aswadz berkata...

bapak dia baru pgg, anak dia dah siap gigit bagai. hehehe...

sal ya berkata...

bab merasa dulu tu memang biasa.

Puan Kutu berkata...

baby besar aniq mmg suka gigit semua benda.yg pntg aniq lg hensem dr chong wei

msredcheesecake berkata...

semuga berjaya, lebih terel dari lee chong wei...hheee

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, amboiii kemain dia menggigit raket tu. hehee

Pha Is berkata...

tudia.. dah nmpak dah bakat terpendam.. hehhe

❤Kamsiah❤ berkata...

kang patah gigi tu hehe

singgah & akak follow sini

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam SY..
hihi..insyaaLLAh.. pemain badminton negara bertaraf dunia..

sala simggah dari blog kak ina intan berlian..
cma tak dpt follow..huhu.... nnti cma try lg..

tifa anvar berkata...

salam perkenalan syaz.dtng dr blog ina. selamat berblogging

ros_reeza berkata...

kalau ajar main awal-awal, tak mustahil :)

Maria Firdz berkata...

jampi dul smblm main ek.. hehe