nuffnang

Selasa, 10 Mac 2015

Cik 'M' sila menjauh!

Malam buta dah ni, dah dekat pukul 4 pagi. Mata masih belum lelap. Sebab apa, ntah x tau.so,masa terluang ni,boleh la nak update serba sikit cerita sekarang. Dah lama tinggalkan blog kesayangan. Kesian my blog..

Lama menyepi ni bukan apa,masalah internet yang menyakitkan hati. Start dari tahun baru cina hari tu,sampai sekarang belum ada penyelesaian . saya pengguna celcom dah terlampau Sakit hati dengan perkhidmatan internet celcom. Line internet dah la slow, baru subscribe 4GB, 3 hari guna kata dah 100% guna.. hebat betul.

Jadi,itulah kisahnya kenapa saya menyepi.. bila line agak ok, saya pula tak ada masa. Iyalah,baru pegang handphone,anak soleh dah bergayut Kat kaki nak minta handphone. Penyelesaiannya,simpan la handphone.

Bila anak soleh ni tidur,saya pun nak tidur juga. Dah letih dok layan dia, ada waktu rehat,kenalah rehat. Dah berlarutan berhari -hari macam ni,jadi malas nak membebel Kat blog. Nak buka pun rasa malas. Lama² makin besar la penyakit MALAS tu. Hubby cek blog,apa pun tara.. bising jugalah dia.. hehe

Ni tengah mencari mood semula. Harap dapat membebel lagi esok lusa sampai bila²..hehe

SYUH..SYUH.. PERGI JAUH² CIK 'M'...... JANGAN DEKAT LA OII!!..

7 ulasan :

Puan Kutu berkata...

sementara anak soleh tido,berblog la..simpan masa tido tu sikit korban utk blog,chewahh..hehe..jangan malas2 ok!

lia ummiirfan berkata...

selamat pagi.. singgah sini.. :))

Sya Nadia berkata...

Ok.. baik akk.. :)

Kak muni! Rindu akk...haha

azi zul berkata...

haah kan celcom tu..sakit hati betul..pastu tolak kreadt pula..grr

iryanty ahamad berkata...

patutlah dah lama tak der catatan...buang ke laut M tu sya...huhu

QasehnyaRania berkata...

saya pula syiokk simpan kat dlm draft.
ntah bila nk publish.

Aisy Nasiha berkata...

Haha.. kalau akak..sibuk tambah M.. itu yang nak dapat 10 entry sebulan pun oayah... kalau dulu, setiap hari nak menulis..