nuffnang

Jumaat, 3 Januari 2014

Apakah??

2/ 1 semalam, sekolah dah mula dibuka. Ada adik2 kecil yang baru 1st time mulakan persekolahan. Ada yang dah masuk tahun kedua and seterusnya. Tapi cerita2 menarik dah tentulah pasal adik2 yang baru 1st time bersekolah kan??

Kat facebook ramai betul yang share pasal budak tersepit kat kerusi. Pelik betul saya. Sana sini ada je yang terperosok masuk kat kerusi tu. Nak tergelak pun ada. Tapi lebih pada kesian. Dah jadi cerita paling popular dah budak2 ni.

Macam mana jadi gitu, saya tak pasti. Belum baca beritanya. Tengok gambar je tadi. Apa2  pun memang famous la kan,dah masuk paper.. Hehe. Tu juga boleh dijadikan kenangan. Gelagat masa mula2 masuk sekolah kan? Seronok untuk dikenang..

5 ulasan :

Aisy Nasiha berkata...

Betulla..banyak betul gambar dengan kerusi ni semalam. Kelakar juga..

Rai Ourkizuna berkata...

haah.. macam berjanji janji pulak depa tu..hehehe.. kesian ada.. lawak pun ada..

Sya Nadia berkata...

Ramai yg share..keluar dlm paper pun ada..hehe

Sya Nadia berkata...

Mula sorang je,lepas tu ramai pulak.kenangan yg tak mungkin dorang lupakan..

QasehnyaRania berkata...

xda pula terbacanya.. haishh.yg pelik acaner la boleh pi masuk vm gitew