nuffnang

Rabu, 8 Januari 2014

Kena Tipu??

Aduh....Sakitnya hati. Komputer yang baru je  beli sebulan yang lepas dah rosak. Aduhai... Apa kes. Inilah sebabnya tak pernah nak selesai mengedit blog. Komputer asyik buat hal memanjang.

Beli komputer ni dekat low yatt sana, bila jadi masalah macam ni memang payah la. Tak kan nak pergi sana pula semata2 nak hantar baiki.  Haih..geram sangat2 dah ni.

Pula baru2 ni terbaca kat blog mazidul pasal orang pakistan menipu customer. Dia bagi barang rosak pada customer. Sekarang saya risau takut2 kami terkena juga. Kena tipu ke kitorang ni sebab baru beli sebulan tu dah rosak. Memang buat saya betul2 geram.

Hubby pula busy sangat2. Mana ada masa nak tengok2kan apa masalah pc. Aduhai...makin hilang kesabaran ni..

credit to mr. Google

9 ulasan :

azizah :) berkata...

payah kan kalau lappy rosak.. nak buat keje banyak tergendala..

Azhafizah Md Nor berkata...

sebulan beli dah rosak..ishh..kena anta balik kedai tu kak..ade warranty kan

Sya Nadia berkata...

Itulah..geram je rasa..

Sya Nadia berkata...

Ada lg warranty..cuma jauh sgt nk anta nya. tu makin pening.

Aisy Nasiha berkata...

Jahatnya orang ni.. geram betul kalau jadi macam ni. Dah la nak guna bendanya...

aisya berkata...

patut lah blog nampak berseri2 macam baru kena renovate. hehe.

tu lah, geram dgn penjual yg tak jujur ni. tau nak untung je. huhu

Puan Kutu berkata...

mmg jahat betul klu yg menjual tu tipu bg barang tak bagus kt syaz..kadang2 beli benda ni ikut nasib,masih ada gerentinya nti2 pi balik low yat tu ekk..

bapak tensen betui la kan..:)

IntaNBerliaN berkata...

iskkk ada jugak yg menipu camtu yer... bukan murah plak tu kan...

QasehnyaRania berkata...

kat low yat. mmm, kenapa jd ceng gini.aduhai. menayakan org jaa