nuffnang

Rabu, 22 Januari 2014

Dah meninggal pun kena kerja~


Kawan saya baru je share ni tadi kat fb.. Cuba korang baca dia tulis tu.. Adoii...kelakonye la rasa.. Orang dah meninggal yang dia nak. Yang hidup lagi ni cane pulak ye.. Siapa nak ambik kerja??? Hahaah

Ada pulak yang kata, application deadline tu sampai 25 jan 2014.. Sempat lagi  kalau nak meninggal. Kot-kot boleh apply kerja tu..Hehehe

Apa-apa pun, semua ni lawak sahaja ye.. Korang jangan la marah pulak. Anggap je ni penawar bagi hati-hati yang sedang bersedih. And untuk orang-orang yang nak awet muda macam saya!! Gelak lagi.....hahahaha

3 ulasan :

Fiza Rahman berkata...

Hahaha...takut orang nak apply.

Mia Liana berkata...

la... buat lawak je la... tersalah bahasa ni... hehehehe

Azhafizah Md Nor berkata...

hehe..lawak..main publish je la iklan tu kan..ish ish