nuffnang

Jumaat, 10 Oktober 2014

mini giveaway tengku butang bersama embun beauty house



Saya join GA..  Lama dah tak join mana2 GA.  Bukan tak sudi, tapi jarang berkesempatan. Kalau korang nak join juga, klik je banner ni.  Copy gambor, copy link pastu paste kat blog korang. Pastu ada syarat lain. Senang sangat syarat dia.


Buat satu entri bertajuk : 
Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House
Like Page Embun Beauty House..
(like terkini 533)

Like Page TeNgkuButang
(Like terkini 1428)

Follow Instagram Tengkubutang
(Follower Terkini : 1279)

Follow Twitter Tengkubutang
(follower Terkini : 783)

Follow TengkuButang Miaw & Embun Eizauntuk mudah mengetahui status Giveaway 
daN Pengumuman pemenang nanti..

5 ulasan :

azizah :) berkata...

gudluck yunk

suhaila Johar berkata...

dari segmen yg sama..good luck

Cik Adda berkata...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS (30Sept2015)
GA by gobokita aksara biru(1Nov)

GiveAways Diary Jejaka Hangat ( 11 Nov)

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Yun Sing berkata...

Singgah sini dari GA yang sama :)