nuffnang

Jumaat, 31 Oktober 2014

selfie with catalyst

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْم

Salam semua.. Hari ni buat apa? Saya sekarang ni kebosanan.  Nak tidur,  tapi tak lelap lagi. Jadi sementara tu update instagram sekejap. Upload gambar2 flash card Catalyst Nutraceutical.

Sekali ternampak nad zainal duta catalyst  dok buat iklan. Ni iklan saje2 je. Ajak ramai2 selfie dgn produk catalyst, lepas tu upload &  tag @catalystforever &  @nad.zainal kat ig.  Saya pun nak join juga. Haha. Tp dengan muka penat + mengantuk ni, tak terlayanlah. Hehe.
Jadi, kita layan gambar nad ajelah ye.  Testimoni nad ni dia lepas pakai collagen,  colla c &  vco. Memang nampak kulit dia lagi ok la kan..



Saya pernah makan collagen tapi sikit je. Sekadar rasa2. Nak beli belum ada kemampuan lagi. Tapi insya allah lepas ni bolehlah try collagen pulak. Ramai yang suka dengan collagen perimeum catalyst ni. Sebab dah namanya collagen kan, antara yang nampak hasilnya dah mestilah kulit.  My MIL pun makan collagen perimeum catalyst. Hari tu berhenti sekejap,  sekarang dah.makan balik. Tapi kali ni saya ganti vco dengan vco delima. Vco delima ni bukan setakat bagus untuk wanita hamil je, tapi bagus juga untuk warga emas.

Sesiapa yang rajin tu bolehlah follow IG saya  Sya_catalyst. Kat sana ada saya letak info2 untuk memudahkan korang tengok tentang catalyst. Kalau rasa susah, boleh bukan Facebook page syaz health and beauty. Kat page ni lagi banyak lah sebab dah lama. Yang ig tu baru je lagi..

2 ulasan :

QasehnyaRania berkata...

bestnya.seronok kan bila guna sesuatu produk dpt hasil positif.

ziezah.com berkata...

nad zainal pula duta nya yer