nuffnang

Ahad, 9 Februari 2014

Im back!!

Bismillah.. Allahumma solli ala saidina Muhammad..

Wahh..lama betul saya tinggalkan blog ni kan...  Kesian pada korang yang jenguk sini tapi langsung tak ada apa yang baru...  Saya betul-betul dilanda penyakit malas nak update blog.  Ntah kenapa. Sibuk melayan anak baik saya ni pun ye juga...

Apa-apa pun saya nak cakap... SORRY ye korang....    Sorry jugak kat blog ni sebab dah abaikan dia. Saya dah tak cerita tentang perkembangan si comel anak soleh saya tu. Padahal saya dah janji tak mo miss apa-apa pun perkembangan pasal anak-anak dalam blog ni, supaya dorang dapat baca nanti..

Insya Allah, lepas ni nak rajin - rajinkan diri lagi..  Doakan saya... :)

7 ulasan :

Aisy Nasiha berkata...

Haha...malas2 ni ada kemungkinan nak dapat baby lagi ke? Haha... mmg ikut mood juga menulis ni.. kita yang nak karang, kalau tak kena , pasti kosong je

Sya Nadia berkata...

baby baru?? ..blm lagi kot..hehehe

QasehnyaRania berkata...

chak.. ke mana pergi nya tu..
bercuti ke.. hhii
rajin rajinkan diri ye :)
sy kurng juga skrg ni. huhuk

Pha Is berkata...

selamat kembali..

Sya Nadia berkata...

sy mnyorok cik sue.. :)

Sya Nadia berkata...

bila baca komen pha is ni saya rasa saya dah tulis entry yg sedikit sengal..sbb mcm la saya cuti lama sgt, dua minggu aje pun..kihkihkih..

QasehnyaRania berkata...

set berpantang n vco tu x boleh komen.nape erk?yg lain ok je.