nuffnang

Ahad, 23 Februari 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..


Saya join segmen lagi ni..hehe.. Seperti biasa, tujuan yang sama, nak meraikan followers dan merapatkan hubungan sesama blogger.. bagi yang belum kenal, kita berkenalan. Yang dh kenal, kita lagi rapatkan.. EEhh, dah macam apa pulak say cakap ni.

Segmen ni asalnya tamat 7 feb hari tu, tapi sekarang diteruskan lagi sampailah 28 feb ni. So, siapa2 yang nak join, dipersilakan join ye... Masih sempat ni..  Blog yang terpilih akan direview olah owner blog. Syaratnya pun mudah aje.. Yang nak join sila klik je kat banner tu ye..

Syarat-syarat :


1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 28 Februari 2014(Diteruskan)


~ Sekiannnn ~

13 ulasan :

Pha Is berkata...

salam ukhwah.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

msredcheesecake berkata...

have fun k...

QasehnyaRania berkata...

slamat bersegmen

Khairul Bariah berkata...

salam, saya datang dan follow sini. feel free to hit me back yeah.
http://sweetmemories4u.blogspot.com/

ibuhebat berkata...

Salam kenal. Singgah dari segmen yg sama. Jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

Deqla Manjew berkata...

singgah bls kunjungan... dari GA ina intan berlian.. hari ni ina dah umum senarai pemenang.. dah semak? :)

Fiza Rahman berkata...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Sya Nadia berkata...

@Pha Is tenkiu..

Sya Nadia berkata...

@msredcheesecake thanks msred...

Sya Nadia berkata...

@Khairul Bariah @QasehnyaRania @ibuhebat @Deqla Manjew @Fiza Rahman thanks..

Mutiara Subuh berkata...

assalamualaikum, salam ukhwah...

singah sini dari segmen yang sama :)

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Abe Kie berkata...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Atif Farhah berkata...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah