nuffnang

Rabu, 19 Februari 2014

GA IntaNBerliaN yg best ♡♡..

Baru2 ni kak +Zarina Tazari  IntaNBerliaN ada buat GA kan. Dannnn..dengan jayanya saya dapat join walaupun dah hujung2.. *cek terlupalah nak join awal2 sebab masa tu bz dengan adik nak bertunang*. Lepas balik dari kampung, barulah teringat GA tu tak buat lagi entrynya. Masa tu baru kelam kabut nak buat. Mujur sempat lagi.

Tarikh akhirnya 16 feb 2014. Maknanya sekarang dah tutup lah penyertaan. Hee..tak sabar2 nak tunggu sape lah pemenangnya.. harap Alisha comey dapat cabut undi kuar la nama auntie +Sya  ye ♡♡ ..hehe.. *bodek2, bole??* Sementara menunggu keputusan, apa lagi, jom la kita beramah mesra dengan para peserta.. Ramai juga yang join... Lebih 300 orang yang join , secara tepatnya 342 orang.. Tu baru 2 minggu,kalau sebulan agaknya lagi ramai la yg join tu. kan..

Dalam lebih 300 orang ni, Alhamdulillah, saya dah jejak 100 orang. Termasuk lah yang memang saya dah kenal dalam blog ni. And lagi seronok ada diantaranya dah balas pun jejak saya tu and sudi follow balik.. Terima kasih tak terhingga kat korang2 semua ye..

Lepas ni ada lebih 200 orang yang saya nak jejak.. * cewahh...bunyi macam i punya GA la pulak kan..sengal..haha*  tak delah..dah tujuan GA tu bukan je untuk menang hadiah, tapi untuk kenal sesama blogger.. So, kita ambik la kesempatan ni..

Inilah 1st time saya rasa betul2 seronok join GA.. Mungkin sebab dari GA yang sebelum2 ni saya join, saya tak berapa kenal dengan ownernya  kot. * Kak Ina pun saya kenal dari blog juga sebenarnya* Tapi Kak Ina saya kenal dari sebelum2 saya join GA ni.. Tu la agaknya feelnya lain sikit. *agaknyalah..*

Dahhhhh..................stop membebel...jommm..............kita serbu "rumah" orang.....................


26 ulasan :

Puan Kutu berkata...

rajin sya bw..akk skang nk balas jejak pun kadang tak smpt..lg nak bw ke blog baru tmbh kenalan..mmgnk tp tak daya..busy memanjang..ni pun mlm br dpt on9

Sya Nadia berkata...

sementara anak kecik ni boleh la nak curi2 masa bw kak muni..kang dah makin mcm2 ragam, takut nak bw ke blog kwn sedia ada pun tak sempat agaknya...

QasehnyaRania berkata...

betul tu, kalau nak tambah kenaln kna rajin bw. gitu la cara saya dulu masa mula mla berblog. follow selagi boleh follow. hihi

Anis Zahidi berkata...

goodluck kak :D kunjung balas dari http://sukasukianiss.blogspot.com/

Ayie Atiqah berkata...

gudluck!=)
jemput singgah http://ayielifememory.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014_3.html

msredcheesecake berkata...

rajin yea jejak semua... thanks sudi singgah blog akk

Sya Nadia berkata...

lg ramai lg bagus kan cik sue. :)

Sya Nadia berkata...

sy dah singgah.. :)

Sya Nadia berkata...

terima kasih.. :)

Sya Nadia berkata...

blog akk mmg wajib terjah..sbb akk pun rajin singgah sini.. ♡♡

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

Pha Is berkata...

selamat menyerbu rumah orang..

Sya Nadia berkata...

terima kasih.. ♡♡

Sya Nadia berkata...

owh...tenkiu2....♡♡

Mas Zull berkata...

assalamualaikum sya....gud luck yer...:)

Sya Nadia berkata...

tq mama.. :)

Aisy Nasiha berkata...

Wah.. makin ramailah kenalan nanti. Kalau ada banyak masa, nak la juga berkenalan dgn kawan baru.. seronok kan

Sya Nadia berkata...

Mmg seronok kak AN..mujur juga saya msh sempat nak join... :)

Tihara berkata...

gud luck sya
akak pon nak bw jugak list peserta ni
nanti
thaks bw blog akak :)

Sya Nadia berkata...

tq kak singgah sini.. :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

moga kt sama2 ada rezeki ya kak..aminn

Sya Nadia berkata...

Aminnn.... :)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak, sheila datang membalas kunjungan akak daripada giveaway kak intan juga. hehee salam perkenalan. semoga berjaya dan murah rezeki ya.

Ibu Lala berkata...

Gud luck. Nti akk follow blog awk ni ye. Bw dgn fon je ni. Kena buat satu satu.

Sya Nadia berkata...

waalaikumussalam sheila.. terima kasih..aminn....

Sya Nadia berkata...

terima kasih kak.. :)