nuffnang

Jumaat, 13 November 2015

sekali dia buat hal~

Assalamualaikum..

Berdebar sungguh rasa tadi. nak buka blog sekali tak boleh -boleh. Tengok pada sambungan internet ok aje. Tapi berkali-kali refresh pun still x boleh buka. Dia keluar gini.

Not available dia tulis situ.. Ingat lesap dah blog ni..



Tunggu sekejap, lepas tu ok balik. Sebelum  ni tak rajin pulak jadi gini. Kat notebook pulak nak jadi.Sabar aje la. Sayang blog ni oii... Takut la jadi apa-apa..
Notebook ni, jangan dia buat hal sudah. Dah la baru je beli. Ada juga kang kena pulang balik kat kedai sombong hari tu.
Ni dah start ada keypad yang payah nak tekan ni. Saje buat kita rasa berangin je kan.  Grrrr...

4 ulasan :

azizah green line berkata...

nasib baik ok dah... sayang blog kan..even mood blogging kadang2 ke laut

iryanty ahamad berkata...

nasib baik ok balik kan blogtu...alhamdulillah

Puan Kutu berkata...

nasib baik tak hilang terus ye..klu tak mau merana satu badan.hehe

Murni Alysa berkata...

hehehe mesti rasa cemas..almaklum syg sgt kat blog kita kann..hihihi