nuffnang

Ahad, 29 Disember 2013

Hujung Minggu & Tahun ~

Tinggal beberapa hari je lagi tahun 2013 nak bertukar ke tahun 2014. Di waktu2 macam ni orang paling sibuk dah tentulah mak ayah yang nak cari barang sekolah anak.
Budak2 pulak bersedih sebab cuti dah nak habis. :(

Bagi mak ayah yang dah bersiap awal atau pun yang tak ada anak nak sekolah,waktu ni la nak habiskan masa dengan anak. Bawa pergi jalan ke apa. Confirm sesakla semua jalan2 utama. Nasib baik saya ni duduk dalam hutan, tak ada la nak kena bersesak2 macam kat  bandar. Untung betul..hehe

Tapi kami tetap tak dapat nak kemana, my hubby kena kerja hari ni..uhukk..uhuk...sedih juga lah. Lagi pun nak kemana kan? Muadzam bukan ada tempat best nak pergi pun. Ni yang tak untung duduk dekat2 hutan. *Banyak sangat merungutnya*. Hehe,bukan merungut..nak cerita je..

Pape pun,pada yang keluar dari rumah tu pastikan semua suis dah off. Kepala tong gas tu cabut. Rumah dah kunci,jangan tinggal kunci dalam rumah. Kang kena pecah pintu pulak..hehe

Selamat berhujung minggu~~

11 ulasan :

aisya berkata...

weekend ni shopping complex penuh sebab parents bawa anak2 shopping keperluan sekolah.. nasib baik adik dah beli awal2 hari tu. hehe

Puan Kutu berkata...

buatsy yg keja tak menentu ni takde istilah weekend.keje je..tp hari ni tak keja.td pg pendaftaran sekolah anak

azizah :) berkata...

kat shooping mall la penuh sesak ni..beli brg2 sekolah..hehe

msredcheesecake berkata...

busy prepare anak sekolah balik...

Sya Nadia berkata...

Yela,kdg nmpk mcm mak ayah nak sekolah pulak..anak relek je..hehe

Sya Nadia berkata...

Untung beli awal..xpyh bersesak2 dah..

Sya Nadia berkata...

Org yg nak cari brg lain,kena tunggu dulu la ye..hehe

Sya Nadia berkata...

Owhh..dah blh daftar ye..ketinggalan jgk sy rupanya..

QasehnyaRania berkata...

ciksu pon lpak kat rumah.
kalau klaur comfirm sesak + bdn pon x sihat sgt

Sya Nadia berkata...

Xmampu la nk besesak2 kalau xsihat kn?

ros_reeza berkata...

ibu bapa yg bekerja, mesti ambil peluang time weekend nak prepare barang-barang anak sekolah kan :)