nuffnang

Isnin, 16 Disember 2013

Mana saya????




Tengok saya punya keja.. Tiap kali blogwalking saya mesti nak perhati kat mana kedudukan gambar saya dalam tu..hahaha..

Selalunya saya buat ni lepas baca entry and komen. Tak sah kalau tak membelek.  Mungkin sebab saya baru, so excited tengok dah follow blog orang... Dalam hati sempat lg rasa macam tak percaya..hehe.. Tak sangka ada jugak orang macam saya ni kan ???

8 ulasan :

Rai Ourkizuna berkata...

eh..saya tak tau awak yg mana satu.. tapi saya nampak saya..hahaha..

Sya Nadia berkata...

haha..sj je xbuat tanda saya yg mana..sebab saya xrajin..hahaha..cubalah teka..

msredcheesecake berkata...

sweet je....hhee...

Azhafizah Md Nor berkata...

alamak..mana satu awak ni?

Azhafizah Md Nor berkata...

ok dah jumpa da..first picture row2,column2
2nd picture,row2,column3
last picture,row4,column7
:)

Sya Nadia berkata...

hahaha...betul3..gambor masa preggy dulu,tak tukar2 lg..

QasehnyaRania berkata...

nampak. hihi
yg follower 1307 tu mcm ciksu punyaje. hikhik.betul tak!

Sya Nadia berkata...

iyela..rasanya mmg cik sue punya..dah xbape ingat sape2 punya..hahaha