nuffnang

Selasa, 24 Disember 2013

Blog Huduh!!!

Adoii..hubby cakap background yang sekarang tak cantik la pulak. Haiihh..penat2 saya buat, dia cakap tak cun. Hurmmmm kena tukar lagi la ni.  Kalau korang pun rasa tak cun, sabor2 la ye. Tahan je dulu mata tu. Nanti ada masa lebih saya cuba edit lagi.

Bukan tak mau upah orang, tapi saya tak tau setakat mana hobi menulis blog ni bertahan. Kang 2, 3 bulan dah menghilang, rugi aje upah2 orang tolong edit. Saya memang suka menulis, tapi kalau dah merundum jatuh semangat saya, memang berkubur la nampaknya.

No, no, no... Tak mo blog ni terbiar sebenarnya. Saya dah janji dengan hubby nak teruskan menulis blog sampai ke akhirnya. Nak jadikan blog ni tatapan buat anak2 kami nanti. Perjalanan kehidupan kami sekeluarga. Catatan tentang dorang, 1st bercakap, 1st makan, 1st berjalan. Semua tu akan dicatitkan kat blog ni.. So, harap2 kawan2 blogger saya sanggup bersabar dengan blog huduh ni ye... peace~ ~ ~

8 ulasan :

Aisy Nasiha berkata...

Ok..selamat mencuba.. hasilkan background yg terbaik n kemas nanti ye.. suami yg amik berat pasal minat suami.. bgusla

Sya Nadia berkata...

Ok.. Tq...Sy akn cuba lg utk buat yg trbaik...

Mime MF berkata...

hehe takpe sis..nt cuba lg hias blog...bg sy kalau hias blog sndr lbh puas hati..hehe:) chaiyok2..

Sylarius Yusof berkata...

Blog huduh takpe. Janji content dalam entri power :-)

Sya Nadia berkata...

Sy xtau la entry sy ni mcm mana.. Sy tulis ikut suka je.. :)

msredcheesecake berkata...

tak nampak huduh pun... biarlah.. yg penting entry nye...

Azhafizah Md Nor berkata...

slow² kak..lama² nanti okaylah editing akak ni. :)

Puan Kutu berkata...

pelan2 buat bg blog jadi cantik..yg penting isi kandungannya best..selamat mengedit