nuffnang

Sabtu, 21 Disember 2013

Salam sayang semua ~

Internet slow sangat2.. Geram rasa, nak buka gmail pun payah. nape tah celcom ni, selama ni tak pernah la macam ni. Selalu unlimited, sekarang dah kena sekat pulak.. Sabo ajela.

btw, sebenarnya nak blogwalking ni. Geram je tengok orang post entry, tajuk2 macam menarik je semua. nak la baca. Tapi tak dapat nak buka. Internet TERLAMPAU slow.. nak mengadap pc lama2 kang, aniq pulak merajuk tak peduli kat dia.

Nak  subscribe  yang baru, yang ni belum tamat lagi. Rugi lah nanti. Hurmmm... tak pe, nanti dah ok saya nak serang semua.. tunggu ye......

5 ulasan :

aisya berkata...

mmg geram je kalau internet buat hal time tgh excited nak blogwalking.. huhu

QasehnyaRania berkata...

bosan kalau seharitk boleh surfing
sabaq je la

Sya Nadia berkata...

itulah..kita tgh excited..internet slow pulk..geram je..

Puan Kutu berkata...

tenet slow pun hangin,klu kena sekat maunya berangin.hhaha

Sya Nadia berkata...

Kalau kena sekat terus, kita tukar je. Xpyh tggu2 da. Haha