nuffnang

Rabu, 10 Disember 2014

Kak hani, nad zainal & catalyst

Masih ingat tak sya ada cerita pasal testimoni catalyst yang namanya kak hanita tu..  Ramai yang tak percaya rupanya. Sebenarnya saya masa awal dulu pun tak percaya. Sebab ketara betul muka dia dari dulu dengan sekarang ni.

So saya buka balik instagram, cari balik gambar kak hani yang saya dah share dulu. Memang ada. Ni ha dia..

Tu saya repost dr stokis sy, Ida Hana, Yg dia pun repost dr do kitorang kak hanita..


Kak hani ni memang semua orang tahu kulit muka asalnya macam mana. Dah banyak produk yang dia guna termasuk yang mahal pun. Tapi tak serasi dengan dia. Bila dia serasi dengan catalyst, ramai nak join catalyst sebab nampak perbezaan ketara. So, dengan mudahnya dah jd DC sekarang. Kiranya dah tinggi lah pangkat dia ni. Semua agen rujuk dengan dia.

Saya ingat nak minta dia cakap sikit pasal catalyst ni dari mulut dia sendiri. Tapi dia sendiri tengah berpantang anak kedua. Jadi, tak berani nak kacau.

Masa awal mengandung dulu saya dapat tahu yang kak hani ada fibroid. Dia amalkan vco delima je. Alhamdulillah kecut fibroid dia.. Ni nanti saya detail kan ceritanya  lain kali.

Kak hanita, masa dia nak pulihkan muka dia tu, dia amalkan vco dengan collagen je dulu. Masa tu vco asli je yang ada.. Harga vco ni baru rm39.90, collagen pulak baru rm59.90 sekotak. Ambil 2 kotak baru rm119.80.. Kira senang kira dalam rm160 ajela nak maintain cun. Bukan setakat kulit dia je jadi licin tu, kesihatan dia pun jadi lebih baik sebab amalkan vco tu kan.. Vco tu kan fungsinya baiki sistem badan.I

Lepas muka kak hani makin ok, dia amalkan colla C pulak. Sekali dengan vco argan. Yang dua ni lagi murah kosnya.. Baru rm125.00.. Muka pun bukan setakat lembut, sihat, tapi juga pinkish je.. Comel sangat..

Sekarang kak hani maintain dengan argan dengan colla C je. Sesekali top up dengan collagen. Sama juga macam nad zainal. Awal² dia makan vco &  collagen, sekarang nak maintain dia makan colla C &  vco je..

Nad zainal..  Kiri gambar baru, kanan gambar lama


Nad ni pun ramai yang tanya dia makan apa. Sampai customer cari saya siap dengan gambar dia ni. Katanya nad makan apa, kulit dia nampak sangat beza. Biasalah, peminat tegar kan. Nampak saja perubahan pada muka artis kesayangan dia. Siap ada Yg seorang tu datang pada stokis saya nak cari yang nad makan. Dia pengikut dari dulu, masa nad baru² berlakon muka lain katanya, sekarang lain.. Padahal dia ni pengguna 1 produk MLM yg terkenal kat Malaysia ni. Sekarang dah jadi agen catalyst pulak.. Alhamdulillah.. Maknanya orang nampak la bagusnya catalyst ni..

Nak tengok apa kata kak hanita pasal catalyst,  jenguk lah blog dia..tp org busy, lama dah dia tak update blog.. Klik sini untuk pergi ke blog kak hani ye.. 

5 ulasan :

Puan Kutu berkata...

semuanya makin jelita kerana catalyst..artis tu mmg peminat nak ikut la apa yg mereka guna

Sya Nadia berkata...

Aah.. Kak muni.. Diorg ni perasan je perubahan artis kesayangan diorang.. Nad tu masa berlakon kampung girl nampak lain, sekarang ni dah lain katanya.. Tu yg nak follow juga.. Kita X follow dia, dulu xtau kulit dia mcm mna..

ziezah.com berkata...

bestnya testimony mereka ni.. mmg Nampak betul2 hasilnya

Sya Nadia berkata...

Alhamdulillah, produk² catalyst mmg serasi dgn diorang.. Sya pun suka juga.. Hehe

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillahh. ketaranya perubahan warna kulit nad